Hogedruk reiniging of Lagedruk reiniging


Rechts van het bovenstaande raam ziet u hoe de gevel er uit zag voor hogedrukreiniging.

Toen de gevel volledig door ons is gereinigd hebben wij deze behandeld met ons impregneermiddel, om deze voor minimaal 10 jaar te beschermen.

Hogedruk reiniging
Hogedruk reiniging

Wij werken met professionele hogedruk reinigers waarbij de waterdruk instelbaar is van 1 t/m 250 bar en de temperatuurregeling van koud naar warmer is in te stellen. Hierdoor kunnen wij altijd de hoeveelheid druk afstellen op de schoon te maken ondergrond.

Heeft uw gevel bijvoorbeeld zwakke voegen dan stellen wij de druk lager in en gaan zo veel als mogelijk voegbesparend te werk.

Lagedruk reiniging
Lagedruk reiniging

Reinigen van Damwand moet juist niet worden gereinigd met hogedruk. Dit leidt onherroepelijk tot schade aan de ondergrond. Damwand heeft vaak een beschermende coatinglaag hetgeen er dan gegarandeerd wordt afgespoten. Afgezien hiervan zal de ondergrond mat slaan en wordt gevoeliger voor vuil en vocht. Ook bestaat de kans dat er met de HD -reiniger water in de isolatie terecht komt.

Wij adviseren hier de telescopische wassing, met osmosewater of hooguit een milieuvriendelijke lichte ontvetter.

Met als gevolg een beter resultaat als met de hogedrukreiniger en zonder de ongewenste nevenschades. (wel heel intensief om te doen)